Computer reparatie Utrecht: kies jouw type/merk

Wij repareren vrijwel alle merken

Reparaties
Reparaties
Reparaties

Computer reparatie Utrecht

We are only one step away

Neem contact met ons op, wij helpen je graag en snel!
 Je kunt ons op verschillende manieren bereiken.

Computer reparatie Utrecht: snel, deskundig en betrouwbaar

Hier staan wij klaar om jou met enthousiasme en oprechtheid van dienst te zijn.

Zoek jij een deskundige computer reparatie in Utrecht? Kom eens een keer langs bij The Fixables! We zitten een klein stukje lopen van Utrecht Centraal, middenin het centrum van de stad. Je vindt ons aan de Voor Clarenburg 14. We zijn doordeweeks van 09:30 tot 18:00 uur open, zaterdags van 10:00 tot 17:00 uur. The Fixables is voor jou dé plek om je computer heen te brengen voor alle soorten reparaties. Waarom? Omdat jouw computer je dierbaar is en je zekerheden wilt, zekerheden die wij bieden.

Dezelfde dag gefikst

De meeste reparaties zijn klaar terwijl je wacht, neem een kop thee of verse koffie en je staat binnen no-time weer buiten.

Gegarandeerd beste service

No cure, no pay. Je komt nooit voor onverwachte kosten te staan, als we je probleem niet kunnen verhelpen betaal je geen cent.

Altijd 6 maanden garantie

We vertrouwen erop dat jouw device na een reparatie weer een lange tijd mee gaat. Daarom, altijd 6 maanden garantie op onze services.

Goedkoper dan de concurrentie

Naast dat we de snelste zijn en uitsluitend onderdelen gebruiken van de hoogste kwaliteit, zijn we ook nog eens goedkoper dan de concurrentie.

Kies jouw computer reparatie voor meer informatie

Relax, we can fix almost everything

wanneer nodig?
Prijzen
Start reparatie
wanneer nodig?
Prijzen
Start reparatie
wanneer nodig?
Prijzen
Start reparatie
wanneer nodig?
Prijzen
Start reparatie
wanneer nodig?
eerste hulp
Onze tips
wanneer nodig?
Overige prijzen
Meer reparaties

Wat jullie over ons zeggen

your opinion really matters to us

Ben je benieuwd wat klanten van The Fixables vinden?
Begrijpelijk. Het gaat immers om vertrouwen. En jullie beoordelingen zijn hiervoor het bewijs. We lezen ook graag jouw review.

Schrijf een review
Meer reviews

Onze service opties voor jouw computer reparatie

Choose what best fits your needs

Nu je alle informatie hebt, wil je natuurlijk weten hoe je ervoor kunt zorgen dat je smart device zo snel mogelijk gerepareerd gaat worden. Wij bieden diverse opties afhankelijk van je locatie en de haast die geboden is.

Kom langs

Kom langs zonder afspraak en je personal smart device wordt vrijwel altijd dezelfde dag gerepareerd (en vaak al binnen 30 minuten!)


Kom langs

Stuur op

GRATIS verzenden & retour. Kosten worden verrekend met de reparatiekosten. Personal smart device gerepareerd retour binnen 3 werkdagen

Meld aan

Pick up

GRATIS ophaal- en retourservice wanneer de afstand tot een van onze repair stores minder dan 10 km is. Personal smart device dezelfde dag gerepareerd retour

Meld aan

Computer reparatie Utrecht: andere reparaties

Wat wij voor je kunnen doen

Voor de meeste gebruikers is 8GB aan werkgeheugen genoeg. Als je echter houdt van games, of je werkt met zware programma’s als foto- of videobewerking, dan is meer werkgeheugen geen slechte investering. Gebruik je al deze programma’s niet, maar wil je dat je computer wat soepeler en vooral sneller draait? Dan is extra werkgeheugen altijd welkom!

 

Kom vooral langs voor vrijblijvend advies op maat, kijken we samen wat voor jouw situatie het beste past.

Je staat er niet zo bij stil, maar je drukt de knoppen van je toetsenbord ontzettend vaak in. Duizenden, duizenden keren. 

Je knoppen hebben dus flink wat te verduren en dit kan ertoe leiden dat na verloop van tijd de knoppen slijten, waardoor de toetsen eraf kunnen vliegen of de knoppen niet meer reageren op aanraking. 

Gelukkig hebben The Fixables binnen no-time voor jou een nieuw toetsenbord op je computer gezet, kun je weer jaren door typen! 

Crasht je computer vaak? Krijg je rare foutmeldingen, zijn je folders verplaatst, hernoemd of verwijderd? Dat klinkt als een issue met je harde schijf. 

Of je deze issues hebt gekregen van een virus, beschadiging of domweg pech, maakt voor nu niet veel uit, jij wilt een werkende harde schijf. 

Breng je computer langs en we kijken wat er mis is met je harde schijf, als ‘ie te fixen is, doen we dat, als het einde verhaal is, vervangen we hem voor je. 

Veelgestelde vragen over een computer reparatie Utrecht

We beantwoorden al jouw vragen

Als je computer na de reparatie nog even mee kan gaan, want dan heb je nog wat aan de investering van de reparatie. Zo kun je of nog even een tijd door met je computer, of is ‘ie waardevol genoeg om door te verkopen als refurbished.

Dan betaal je bij ons geen geld voor de reparatie. No cure, no pay is onze werkwijze dus als we je niet van dienst kunnen zijn hoeven we hier geen vergoeding voor. 

Reparaties van waterschade zijn de enige uitzondering op deze garantie. 

Jazeker! Wij gaan vakkundig te werk en garanties horen daarbij. Check hier welke garanties we je bieden.

✔ Geen kosten vooraf. Sommige stores werken met gratis onderzoek als je een reparatie bij ze neemt. Ga je geen reparatie aan, krijg je toch een rekening.

Wij werken niet zo. Onderzoek en advies krijg je altijd, wil je geen reparatie? Geen probleem.  

No cure no pay. Dit geldt op bijna alle reparaties, (uitzondering reparaties van waterschade).

✔ Kwalitatief hoogstaande onderdelen die rechtstreeks de Apple-fabriek uitrollen. Zo blijft je computer waardevol en functioneel. 

✔ Transparantie. Voor wij aan de slag gaan weet jij al wat het gaat kosten en we houden ons aan deze prijs. Duurt de reparatie langer, valt het duurder uit dan gedacht? Soms moet dat, maar die extra kosten zijn voor ons! 

✔ Garantie tot 6 maanden na de reparatie. 

Je hebt vast een aardig bedrag neergelegd toen je je computer kocht. 

We kunnen ons het voorstellen dat je graag het meeste uit deze investering haalt. Refurbished computers kunnen vaak nog een redelijke tijd meegaan en zijn tevens aardig wat geld waard. 

Heb je een betere computer nodig, of ben je gewoon toe aan een nieuwe? Laat je device dan toch fixen, om de waarde omhoog te laten schieten. Zo kun je hem voor een mooi bedrag doorverkopen en maak jij winst op de reparatie!

Als je dan nog een reden nodig hebt, is er het ethische aspect. Het maken van een computer kost een koop in zeldzame materialen als coltan, waarvoor in Afrika oerbos wordt gekapt en natuurlijk de uitstoot. Het produceren van een Macbook gooit zo’n 170kg CO₂ uitstoot. Dit is exclusief transport en gebruik van de Apple-computer.

Alle kosten zijn afhankelijk van welke computer je hebt en welke reparatie nodig is. Wij hebben in ieder geval een overzicht online staan die je hier kunt vinden, handig, toch?

De meeste reparaties zijn dezelfde dag nog gefixt. Reparaties van waterschade nemen meer tijd in beslag. Reken hier op 5 werkdagen.