Computer reparatie Rotterdam: kies jouw type/merk

Wij repareren vrijwel alle merken

Reparaties
Reparaties
Reparaties

Computer reparatie Rotterdam

We are only one step away

Neem contact met ons op, wij helpen je graag en snel!
 Je kunt ons op verschillende manieren bereiken.

Computer reparatie Rotterdam: snel, deskundig en betrouwbaar

Hier staan wij klaar om jou met enthousiasme en oprechtheid van dienst te zijn.

Jouw computer laat je natuurlijk uitsluitend bij professionals fixen. In Rotterdam ben je daarvoor bij The Fixables aan het juiste adres. In het hart van Rotterdam Centrum vind je onze store op het Eendrachtsplein 16. Wanneer staan we voor je klaar? Van dinsdag tot en met vrijdag van 09:30 tot 18:00 uur, en op zaterdag van 10:00 tot 17:00 uur. Op zondag is de winkel gesloten, zelfs onze enthousiaste reparatie helden hebben hun rust nodig.

Dezelfde dag gefikst

De meeste reparaties zijn klaar terwijl je wacht, neem een kop thee of verse koffie en je staat binnen no-time weer buiten.

Gegarandeerd beste service

No cure, no pay. Je komt nooit voor onverwachte kosten te staan, als we je probleem niet kunnen verhelpen betaal je geen cent.

Altijd 6 maanden garantie

We vertrouwen erop dat jouw device na een reparatie weer een lange tijd mee gaat. Daarom, altijd 6 maanden garantie op onze services.

Goedkoper dan de concurrentie

Naast dat we de snelste zijn en uitsluitend onderdelen gebruiken van de hoogste kwaliteit, zijn we ook nog eens goedkoper dan de concurrentie.

Kies jouw computer reparatie voor meer informatie

Relax, we can fix almost everything

wanneer nodig?
Prijzen
Start reparatie
wanneer nodig?
Prijzen
Start reparatie
wanneer nodig?
Prijzen
Start reparatie
wanneer nodig?
Prijzen
Start reparatie
wanneer nodig?
eerste hulp
Onze tips
wanneer nodig?
Overige prijzen
Meer reparaties

Wat jullie over ons zeggen

your opinion really matters to us

Ben je benieuwd wat klanten van The Fixables vinden?
Begrijpelijk. Het gaat immers om vertrouwen. En jullie beoordelingen zijn hiervoor het bewijs. We lezen ook graag jouw review.

Schrijf een review
Meer reviews

Onze service opties voor jouw computer reparatie

Choose what best fits your needs

Nu je alle informatie hebt, wil je natuurlijk weten hoe je ervoor kunt zorgen dat je smart device zo snel mogelijk gerepareerd gaat worden. Wij bieden diverse opties afhankelijk van je locatie en de haast die geboden is.

Kom langs

Kom langs zonder afspraak en je personal smart device wordt vrijwel altijd dezelfde dag gerepareerd (en vaak al binnen 30 minuten!)


Kom langs

Stuur op

GRATIS verzenden & retour. Kosten worden verrekend met de reparatiekosten. Personal smart device gerepareerd retour binnen 3 werkdagen

Meld aan

Pick up

GRATIS ophaal- en retourservice wanneer de afstand tot een van onze repair stores minder dan 10 km is. Personal smart device dezelfde dag gerepareerd retour

Meld aan

Computer reparatie Rotterdam: andere reparaties

Wat wij voor je kunnen doen

Of je je computer nu gebruikt voor werk, games, video bewerken of video’s kijken; overal heb je werkgeheugen voor nodig. Draaien jouw programma’s slomer dan je zou willen? Of crashen programma’s geregeld? Dan kan het zijn dat je werkgeheugen overschreden wordt. 

Relax… Er is een oplossing! 

Wij kunnen voor jou meer werkgeheugen op je computer zetten, zodat je je device meer ruimte en capaciteit heeft om al jouw programma’s smooth te laten draaien. 

Vliegen de toetsen van je toetsenbord af, of reageren ze weinig/niet meer als je ze indrukt? Je kunt het je toetsenbord niet kwalijk nemen. Ze krijgen dag in, dag uit een contante barrage van tikken, elke keer als je typt. 

Het is dan niet zo gek dat het naar verloop van tijd slijt, of kapot gaat. 

Geen stress, wij zetten er in een handomdraai een nieuw toetsenbord voor je in.

The Fixables zijn er ook als jouw harde schijf kuren begint te krijgen. Een harde schijf kan zomaar issues krijgen, het is vaak een kwestie van pech. Hoe herken je een beschadigde harde schijf? Er zijn meerdere kenmerken. Zo zal meestal je computer op willekeurige momenten crashen, zijn folders opeens hernoemd, verplaatst of verwijderd en je krijgt vaak foutmeldingen waar je niet veel van begrijpt. Weet je niet zeker of het je harde schijf is dat aan vervanging toe is? Kom even langs en vraag onze reparatie helden, we geven je vrijblijvend deskundig advies. 

Veelgestelde vragen over een computer reparatie Rotterdam

We beantwoorden al jouw vragen

Als ‘ie nog te repareren valt, zouden wij hem altijd laten maken. Computers gaan lang mee als ze af en toe een opknapbeurt krijgen, dus kun je lang doen met je device. Mocht je al een tijd doen met je laptop en je bent op zoek naar een nieuwe? Dan kan je alsnog je oude computer laten maken. Er is een grote markt voor refurbished (opgeknapte) tweedehands computers. 

Zo maak jij iemand blij met jouw laptop en heb jij alvast een deel van de aanschafprijs voor je nieuwe computer in handen! 

Dan heb jij geen kosten aan de reparatie. Dit is een van de garanties die wij bieden: no cure, no pay. We willen exceptionele service bieden en als wij niet kunnen voldoen aan de verwachtingen van zowel jou als wijzelf, hoeven we hier geen vergoeding voor. Uitzondering op deze regel geldt voor reparaties van waterschade. 

The Fixables onderscheiden zich door onze garanties. Dit is wat wij jou bieden:

✔ Onderzoekskosten? No way. Er zijn winkels die ‘gratis’ onderzoek verrichten, alleen als je daarna een reparatie bij ze aangaat. Wij niet. Bij ons krijg je onderzoek en advies zonder daarvoor ergens aan vast te zitten, dus kom vooral vrijblijvend een keertje langs!  

No cure no pay. Dit geldt op bijna alle reparaties, (uitzondering reparaties van waterschade).

✔ Kwalitatief hoogstaande onderdelen die bij het merk van je computer horen.

✔ Transparantie. Je weet wat je kwijt bent aan een reparatie en wij coveren elke cent dat wij boven dat bedrag kwijt zijn aan de reparatie. 

✔ Garantie tot 6 maanden na de reparatie. 

Jouw computer heeft bij aanschaf vast een flink bedrag gekost. Je hebt er dankbaar gebruik van gemaakt, maar met een reparatie kan je nog veel langer door met je computer. Hiermee haal je meer waar uit je geld. Heb je een nieuwe computer op het oog? Laat ook dan je oude laptop fixen! Refurbished computers hebben nog wel een aantrekkelijk prijskaartje eraan hangen, dus jij kunt je computer mooi doorverkopen! 

Dat is natuurlijk afhankelijk van welke computer je hebt en wat er beschadigd is. Wij hebben handig overzicht online staan die je hier kunt vinden! 

Meestal niet al te lang. De meeste reparaties die wij uitvoeren zijn dezelfde dag gefikst. Uiteraard vertellen we voor jouw reparatie hoeveel tijd het ongeveer in beslag gaat nemen, mag je ondertussen bij ons een bakkie koffie komen doen of even Rotterdam verkennen.

Reparaties van waterschade nemen meer tijd in beslag, reken hier sowieso op 5 werkdagen.