Computer reparatie Amsterdam: kies jouw type/merk

Wij repareren vrijwel alle merken

Reparaties
Reparaties
Reparaties

Computer reparatie Amsterdam

We are only one step away

Neem contact met ons op, wij helpen je graag en snel!
 Je kunt ons op verschillende manieren bereiken.

Computer reparatie Amsterdam: snel, deskundig en betrouwbaar

Hier staan wij klaar om jou met enthousiasme en oprechtheid van dienst te zijn.

Voor een deskundige computer reparatie in Amsterdam kom je naar The Fixables! Onze store staat in Amsterdam Zuid, aan de Rijnstraat 165, in hartje Rijnbuurt. We zijn van maandag t/m vrijdag open van 09:30 tot 18:00 uur en op zaterdag van 10:00 tot 17:00 uur. Om een goed beeld te hebben van je opties en wat er mis is met je devices, hoop je op goed advies. Bij ons krijg je dat geheel vrijblijvend. Hebben we jouw apparaat grondig onderzocht en advies gegeven? Heb jij hier geen kosten aan.

Dezelfde dag gefikst

De meeste reparaties zijn klaar terwijl je wacht, neem een kop thee of verse koffie en je staat binnen no-time weer buiten.

Gegarandeerd beste service

No cure, no pay. Je komt nooit voor onverwachte kosten te staan, als we je probleem niet kunnen verhelpen betaal je geen cent.

Altijd 6 maanden garantie

We vertrouwen erop dat jouw device na een reparatie weer een lange tijd mee gaat. Daarom, altijd 6 maanden garantie op onze services.

Goedkoper dan de concurrentie

Naast dat we de snelste zijn en uitsluitend onderdelen gebruiken van de hoogste kwaliteit, zijn we ook nog eens goedkoper dan de concurrentie.

Kies jouw computer reparatie voor meer informatie

Relax, we can fix almost everything

wanneer nodig?
Prijzen
Start reparatie
wanneer nodig?
Prijzen
Start reparatie
wanneer nodig?
Prijzen
Start reparatie
wanneer nodig?
Prijzen
Start reparatie
wanneer nodig?
eerste hulp
Onze tips
wanneer nodig?
Overige prijzen
Meer reparaties

Wat jullie over ons zeggen

your opinion really matters to us

Ben je benieuwd wat klanten van The Fixables vinden?
Begrijpelijk. Het gaat immers om vertrouwen. En jullie beoordelingen zijn hiervoor het bewijs. We lezen ook graag jouw review.

Schrijf een review
Meer reviews

Onze service opties voor jouw computer reparatie

Choose what best fits your needs

Nu je alle informatie hebt, wil je natuurlijk weten hoe je ervoor kunt zorgen dat je smart device zo snel mogelijk gerepareerd gaat worden. Wij bieden diverse opties afhankelijk van je locatie en de haast die geboden is.

Kom langs

Kom langs zonder afspraak en je personal smart device wordt vrijwel altijd dezelfde dag gerepareerd (en vaak al binnen 30 minuten!)


Kom langs

Stuur op

GRATIS verzenden & retour. Kosten worden verrekend met de reparatiekosten. Personal smart device gerepareerd retour binnen 3 werkdagen

Meld aan

Pick up

GRATIS ophaal- en retourservice wanneer de afstand tot een van onze repair stores minder dan 10 km is. Personal smart device dezelfde dag gerepareerd retour

Meld aan

Computer reparatie Amsterdam: andere reparaties

Wat wij voor je kunnen doen

Je werkgeheugen is nodig voor alles waar je computer mee bezig is. Kijk je een filmpje, schrijf je in word, speel je een game, alles gebruikt werkgeheugen, ofwel RAM. 

Weten of je genoeg RAM hebt, is simpel. Draaien de programma’s die jij gebruikt soepel? Kan het allemaal toch een beetje sneller in jouw optiek of werken sommige zwaardere programma’s niet naar behoren? Allemaal redenen om je RAM een upgrade te geven. 

Je toetsenbord krijgt een hoop voor de kiezen. Voor elke letter dat je typt druk je de knoppen in en uiteindelijk kan het zijn dat die knoppen het begeven. De toets kan eraf vallen of de druksensor kan niet meer reageren op je aanraking. 

Gezien een laptop simpelweg een scherm met toetsenbord is, is het wel handig als ze beide goed functioneren. Dus, zijn je toetsen aan vervanging toe, breng ze langs en laat ons ze fixen! 

Het belangrijkste onderdeel van je computer is wel je harde schijf. Is deze kapot of beschadigd, dan kun je deze het beste laten fixen. Voor zowel HDD als SSD kunnen we jou van dienst zijn. Je herkent een harde schijf met kuren als je computer regelmatig crasht, als je folders opeens verplaatst, hernoemd of verdwenen zijn en als je vage foutmeldingen krijgt. 

We hebben harde schijven meestal wel op voorraad, dus de reparatie zal niet zo veel tijd in beslag nemen. 

Veelgestelde vragen over een computer reparatie Amsterdam

We beantwoorden al jouw vragen

Vrijwel standaard als je denkt dat je computer nog te redden is, is dit aan te raden. Een opknapbeurt kan er zo voor zorgen dat je device nog een geruime tijd meegaat. Wil je een nieuwe computer? Laat dan alsnog je oude fixen! 

Waarom? Omdat werkende laptops, met nadruk op Apple-computers, nog een aardig bedrag waard zijn. Zo kun jij iemand blij maken met jouw oude computer en heb jij alvast een aardige zakcent om een nieuwe van te kopen!

We doen ons best, maar als het ons niet lukt, dan gooien we de rekening bij het oud papier. We hebben uiteraard het volle vertrouwen in onze skills om jouw computer weer als nieuw aan je terug te geven, maar als dit niet lukt, vinden wij het wel zo fair om jou deze rekening dan niet te geven.

Deze garantie geldt niet voor reparaties van waterschade. 

Uiteraard! Wij zijn dapper genoeg om jou de zekerheid te geven dat jouw computer bij ons in goede handen is. 

✔ Geen kosten vooraf. Als jij vragen hebt aan ons over je device of je zoekt deskundig advies, dan geven we die gewoon zonder kosten. Da’s wel zo netjes.

No cure no pay. Fixen wij jou probleem niet voor je? Heb je bij ons geen kosten. (uitzondering reparaties van waterschade)

✔ Uitsluitend de beste onderdelen die rechtstreeks van de fabriek komen. Zo blijft je computer waardevol en kwalitatief hoogstaand. 

✔ Transparantie. Voor wij aan de slag gaan weet jij al wat het gaat kosten en we houden ons aan deze prijs. Duurt de reparatie langer, valt het duurder uit dan gedacht? Soms moet dat, maar die extra kosten zijn voor ons! 

✔ Garantie. Van begin tot eind, van onderdelen tot servicekosten, alles is tot 6 maanden na de reparatie gegarandeerd. 

Is iets niet goed en ben je niet content, horen we het graag van je! Kom terug naar de store en we komen er samen uit.

Omdat je computer vaak nog een aardige tijd meegaat als ‘ie een opknapbeurt heeft gehad. Gefixte computers zijn meestal nog een aantal jaren goed. Dan kun je meteen weer een hele tijd vooruit voor een fractie van het geld dat het had gekost om een nieuwe te kopen.

Als je van plan bent een nieuwe computer te kopen, kun je toch nog kiezen voor reparatie. Waarom? Refurbished computers zijn vaak nog veel geld waard. Vooral voor Apple computers is er veel vraag naar refurbished. Zo kun jij iemand blij maken met jouw oude computer en ben jij financieel al een heel eind op weg om een nieuwe aan te schaffen! 

Tja, die kosten lopen nogal uiteen. Ligt aan je computer en wat er mis aan is. Wij hebben in ieder geval een handig overzicht online staan die je hier kunt vinden, hoef jij niet lang te zoeken.

Meestal niet al te lang. De meeste reparaties die wij uitvoeren zijn dezelfde dag klaar. Reparaties van waterschade nemen meer tijd in beslag. Je moet hier doorgaans op 5 werkdagen voordat het apparaat weer volledig hersteld is.