The Fixables Bussum

The Fixables, de naam zegt het eigenlijk al. Wij fixen jouw kapotte smartphone of tablet in Bussum. Dit doen we ook nog eens heel snel zodat je er letterlijk gewoon op kunt wachten. De meeste reparaties kunnen wij binnen een half uur uitvoeren. Dit doen we in onze gastvrije winkels in Amsterdam, Bussum, Utrecht en Rotterdam. Wij maken gebruik van topkwaliteit onderdelen. Al onze winkels hebben een professionele reparatieruimte waar onze monteurs de reparaties uitvoeren en een knusse koffiecorner waar je onder het genot van een goede kop koffie kunt wachten tot je device is gerepareerd. Je kan dus ook heerlijk doorwerken op je laptop door in te loggen op onze Wifi Hotspot.

 

Is het glas van je iPhone of ander type smartphone kapot en ben je eigenlijk nog helemaal niet toe aan een nieuwe telefoon? Geen probleem, laat je iPhone of bijvoorbeeld Samsung repareren door The Fixables in Bussum. We zorgen ervoor dat je binnen no time weer bellend onze winkel verlaat met een gerepareerd toestel. Onze reparateurs hebben de expertise en de ervaring om de meeste problemen in ongeveer een half uur te vervangen. Je hoeft je telefoon dus niet eens heel lang te missen en we doen er alles aan om het wachten zo aangenaam mogelijk te maken(in onze relaxte lounge met gratis WiFi en koffie).

Service van The Fixables Bussum

Waarom The Fixables? Omdat wij dit allemaal onder service verstaan:
No Cure No Pay [dus geen onderzoekskosten]
De beste onderdelen [alles om je device origineel te houden]
Transparante werkwijze [geen verrassingen achteraf]
90 dagen garantie [op alle onderdelen en reparaties]
100% klantvriendelijkheid [We stoppen niet voordat je tevreden bent]

Of je nu een oudeĀ  smartphone hebt of een nieuw model, onze reparateurs hebben ervaring met het vervangen van het glas van meeste modellen. Normaal gesproken zijn de schermen gewoon uit voorraad leverbaar en kun je zonder afspraak in onze winkel in Bussum binnenlopen. Twijfel je of we het onderdeel wel of voorraad hebben, neem dan gerust even contact met ons op. 035-7603030